Belépés
Csirkemell tócsni
... hagymát,
sózzuk és borsozzuk.
Alaposan elkeverjük, és akár egy éjszakán át pihentetjük.

A tojást a majonézzel és liszttel elkeverjük, hozzáadjuk a húshoz és
eldolgozzuk.
A masszából kanállal kis adagokat veszünk ki, amit forró olajon
minden oldalról megsütünk.
Salátával, burgonyapürével tálalhatjuk.


...
2023-09-05 15:20:22
Csirkemell tócsni
... vágott hagymát, sózzuk és borsozzuk.
Alaposan elkeverjük, és akár egy éjszakán át pihentetjük.

A tojást a majonézzel és liszttel elk...
2023-09-03 10:51:22
Tejfölös tócsni
... petrezselyemzöld
olaj
ELKÉSZÍTÉS MENETE

A burgonyát nagy lyukú reszelőn lereszeljük, sózzuk és borsozzuk.
Hozzáadjuk a tejfölt és elkeverjük. Beleütjük a tojást, beleszórjuk a lisztet és eldolgozzuk.
Egy serpenyőben olajat hevítünk, a masszából a serpenyőbe kis korongokat formázunk, majd mindkét oldalát aranybarnára sütjük.
Kaporral vagy petrezs...
2022-03-25 20:07:22
Mascarponés csoki torta
... habtejszínt a cukorral és habfixálóval felverjük, addig dolgozzuk, amíg kemény tejszínhabot nem kapunk. Ezután kanalanként hozzáadjuk a mascarpone sajtot, és minden adag után jó alaposan eldolgozzuk.
Csokoládés-mogyorós krém:
A habtejszínt edénybe tesszük, hozzáadjuk a kockára tört csokoládét és gőz fölött felolvasztjuk. Süteményes lapáttal addig kevergetjük, amíg a cso...
2022-02-10 20:51:21
Lágy csokis, mascarponés torta
... habtejszínt a cukorral és habfixálóval felverjük, addig dolgozzuk, amíg kemény tejszínhabot nem kapunk. Ezután kanalanként hozzáadjuk a mascarpone sajtot, és minden adag után jó alaposan eldolgozzuk.
Csokoládés-mogyorós krém:
A habtejszínt edénybe tesszük, hozzáadjuk a kockára tört csokoládét és gőz fölött felolvasztjuk. Süteményes lapáttal addig kevergetjük, amíg a cso...
2021-02-08 17:17:09
Könnyű sajtfánk
... masszát félretesszük kicsit hűlni, majd egyenként hozzáadjuk és elkeverjük benne a tojásokat.
Ha mind a négy tojást hozzáadtuk, akkor a sajtot belereszeljük a tésztába, és jól eldolgozzuk.
A tésztát habzsákba töltjük, és sütőpapírral bélelt tepsire diónyi nagyságú kupacokat nyomkodunk.
A tetejét megkenjük felvert tojássárgájával, majd reszelt sajttal megszórjuk....
2021-02-01 18:48:28
Diós-vaníliás hókifli
... sül. Vigyázat, ne hagyjuk tovább bent, mert akkor nagyon kiszárad!

A tetejére
A fél vaníliarúd magjait kikaparjuk és hozzáadjuk a porcukorhoz és kiskanállal alaposan eldolgozzuk benne. Az elején nehezebben megy, de ne adjuk fel, szépen elvegyül majd.
Még langyosan megszórjuk a kifliket a vaníliás porcukorral.

...
2020-12-07 11:19:59
Csokis gesztenyerolád
... pudingot felfőzzük a tejjel, celofánnal lefedjük, hideg vízbe állítjuk, és hűlni hagyjuk.
Közben a puha margarint habosra keverjük a porcukorral, majd hozzáadjuk a gesztenyemasszát, eldolgozzuk benne, végül mehet bele a puding és ízlés szerint a rum, ezzel is csomómentesre keverjük.

Töltelék
A maradék gesztenyemasszából rudat sodrunk.
A kihűlt piskótát ki...
2020-12-07 10:30:13
Diós sütemény
... liszt

Kenéshez:
Baracklekvár
Elkészítése:

A lisztben elmorzsoljuk a margarint, hozzáadjuk a a tojássárgákat, cukrot, tejfölt és a sót. Tésztát gyúrunk, jól eldolgozzuk, két felé vágjuk és kelesztjük. Lisztezett deszkán külön-külön kisodorjuk a lapokat. Az első felét tepsibe rakjuk, megkenjük baracklekvárral, azután kerül bele a töltelék és betakarj...
2019-03-06 13:07:47
Ellenállhatatlan Hókirálynő szelet
... két evőkanál tejjel meglocsoljuk (én a tejet kis tálba tesztem, majd ecsettel rákenem a felületére).
A tojássárgát a keményítővel, porcukorral és 2 evőkanál tejjel alaposan eldolgozzuk. A maradék tejet elkezdjük melegíteni, hozzáadjuk a tojássárgás keveréket és sűrű pudingot főzünk. Miután elkészült, levesszük a tűzről. Amikor már kicsit lehűlt, beledolgozzuk a puha, felk...
2019-01-06 16:11:53
1 2 3 ........30 31 ....45 46 ....59 60 61 
Címkék: Ellenállhatatlan Hókirálynő, ELKÉSZÍTÉS MENETE, masszából kanállal, burgonyát nagy, serpenyőben olajat, mascarpone sajtot, habtejszínt edénybe, kockára tört, négy tojást, sajtot belereszeljük, tésztát habzsákba, tetejét megkenjük, elején nehezebben, vaníliás porcukorral, puha margarint, kihűlt piskótát, lisztben elmorzsoljuk, első felét, maradék tejet, tojássárgás keveréket, ellenállhatatlan, gesztenyemasszát, petrezselyemzöld, baracklekvárral, burgonyapürével, tojássárgájával, gesztenyerolád, beledolgozzuk, belereszeljük, tojássárgákat, felolvasztjuk, csomómentesre, félretesszük, elmorzsoljuk, tejszínhabot, habfixálóval, baracklekvár, sütőpapírral, aranybarnára, meglocsoljuk, keményítővel, eldolgozzuk, porcukorhoz, kiskanállal, tálalhatjuk, porcukorral, lereszeljük, kanalanként, habtejszínt, kevergetjük, mascarponés, pihentetjük, tojássárgás, serpenyőben, tojássárgát, beleszórjuk, elkészítése, süteményes, csokoládés, majonézzel, hozzáadjuk, csokoládét, elkeverjük, mascarpone, korongokat, elkészítés, nyomkodunk, megszórjuk,
© 2013 TVN.HU Kft.